Åka vackert till bröllopet med häst och vagn

Efter en vigsel är det inte sällan så att det behövs transport till platsen där det ska festas. Ibland är det förstås så att vigsel och fest är på samma ställe. Men om det är så att det kommer att vara en bit mellan de två hållpunkterna på bröllopsdagen så finns möjligheten att åka vackert till bröllopsfesten.

Faktum är ju att det går att åka vackert redan till vigsel. Därmed kan ni boka in transporten även om den bara behövs mellan hem och vigselplats där det också kommer att bli en hejdundrande fest efter att ni har sagt era ja.

Åk med häst och vagn till bröllopsfesten

Om det är vackert väder kan ni ta er fram liksom kungligheter med häst och öppen vagn. Där kan ni sitta och vinka till alla som ser er susa förbi i era vackra bröllopskläder. Att hyra in en vacker vagn som dras av häst är ju mumma för bröllopsbilderna.

Boka in med fotograf som kommer att ta episka bilder såväl som göra videos för en fin film efter bröllop och fest.

Kom glidandes på en trehjuling

Om ni kan få fatt på en trehjuling elcykel som fungerar som en indisk riksha kan det vara ännu coolare. Se om en kompis kan tänka sig att cykla biten mellan vigselställe och fest! Eller så ordnar ni med vagn och så får en duktig kompis dra den med moppe.

Åk med en klassisk bil

Det går förstås också att hyra en vacker bil. En klassiker som är så fin att den förgyller er bröllopsdag. Välj en färg som ni båda tycker om. Kanske ska det vara en bil med cab som ni fäller ner. Om det inte är väder för detta så går det ju bra med en klassisk bil som ni håller er varma i.